Monipuolista ja kokonaisvaltaista robotiikan osaamista

Robotiikan kokonaisratkaisut yhdeltä kumppanilta. Kattavat robottipalvelumme sisältävät huolto-, varaosa-, koulutus-, suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut. Ferob tunnetaan laadukkaasta työnjäljestä ja rehdistä toiminnastaan.

Huoltopalvelut

Teollisuusrobottien huolto, varaosat ja tuki

Ota yhteys: 0102 923 923 tai huolto@ferob.fi

KUKA-robotit ja oheislaitteet

KUKA:n monipuolinen robottivalikoima käsittää teollisuusrobotit kuormalle 2-1300 kg ja ulottuvuudet 541-3901 mm. Laajaarobottivalikoimaa täydentävät erilaiset hitsauspöydät, lineaariradat ja portaalit. Tutustu KUKA:n robottivalikoimaan tai ota yhteyttä, niin autamme löytymään juuri teille sopivan robottimallin.

KUKA-official-partner

Robottiasemat ja automaatiojärjestelmät

Suunnittelemme ja toteutamme valmiit robottiasemat kaarihitsaukseen, kappaleenkäsittelyyn, koneenpalveluun, lavaukseen jne. Ferob Oy on virallinen KUKA System Partner ja robotti-integraattori Suomessa.

Robottien huolto ja varaosat

Robottien huolto ja varaosat

Tarjoamme huoltopalvelut ja varaosat kaikkiin toimittamiimme robotteihinja automaatiojärjestelmiin. Huollammeja korjaamme myös muita robotteja. Suoritamme vianhakua ja korjauksia. Huoltopalvelumme kattaa KUKA, Motoman, Fanuc, ABB, OTC ja Nachi robotit oheislaitteineen. Myymme robottien kulutus-ja varaosat. Tarvitseeko robotti vuosihuoltoa tai etsitkö robotin varaosia – ota yhteyttä ja kerro tarpeesi.

Robotteja kaikille toimialoille

Tehosta tuotantoa teollisuusroboteilla

Suunnittelemme ja toteutamme valmiit robottiasemat mm. kaarihitsaukseen, kappaleenkäsittelyyn, koneenpalveluun ja lavaukseen. Ferob Oy on virallinen KUKA System Partner ja robotti-integraattori Suomessa.

Ferob Oy
Peltotie 35,
28400 Ulvila

Puh. 0102 923 920
info@ferob.fi

Y-tunnus: 2404310-1

Niko Moilanen
Toimitusjohtaja
Myynti ja projektit

Puh. 0400 786 367
niko.moilanen@ferob.fi

LinkedIn

Juha Karttunen
Huolto- ja varaosapalvelu

Puh. 045 352 3810
juha.karttunen@ferob.fi