Kokenut robottitoimittaja & automaatioalan yritys

Ferob Oy – Rautainen robottiosaaja

Ferob on Satakunnassa, Ulvilassa, sijaitseva teollisuusrobottien parissa toimiva, kasvava automaatioalan yritys – rautainen robottiosaaja. Yhtiön toiminta sai alkunsa vuonna 2011, jolloin sen perustajat Niko Moilanen ja Juha Karttunen lähtivät robottialalla yhdessä koettujen ja opittujen työvuosien jälkeen toteuttamaan luomaansa visiota laadukkaasta robotiikka-alan yrityksestä. Syntyi Ferob Oy, joka on tänä päivänä tunnettu nopeudesta, tarkkuudesta, luotettavuudesta, joustavuudesta ja kustannustehokkuudesta – ominaisuuksista, jotka ovat tyypillisiä myös teollisuusroboteille.

Erään kokeneen yrittäjän oppien mukaisesti:
Yritystoiminnan tulee olla hauskaa ja taloudellisesti kannattavaa, tai vähintään hauskaa.

Meillä se on ollut molempia. Olemme luotettava ja taloudellisesti vakaa kumppani. Tästä osoituksena muun muassa korkein AAA-luottoluokitus (Bisnode 2016-2023).

Ferob toimittaa laadukkaat saksalaiset KUKA-teollisuusrobotit sekä suunnittelee ja valmistaa automaatiojärjestelmät ja robottiasemat käyttäen KUKA:n robotteja sekä oheislaitteita.

Toimitamme teollisuusrobotit ja automaatiojärjestelmien kokonaistoimitukset vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Vahvinta robottiosaamistamme ovat hitsaus-, kappaleenkäsittely- ja konepalvelusovellukset.

Oleellinen osa ydinliiketoimintaamme ovat myös robottien jälkimarkkinointipalvelut. Toimittamiemme robottien huoltojen lisäksi, huollamme, korjaamme ja ylläpidämme myös monien muiden toimittamia teollisuusrobotteja ja robottiasemia. Varaosapalvelumme tarjoaa alkuperäiset robottien varaosat ja kulutusosat. Tavoitteenamme on tarjota monipuolista ja kokonaisvaltaista robottien huoltopalvelua – kaikki robottien huoltopalvelut yhdeltä kumppanilta. Soitto yhteen paikkaan ja kaikki hoituu.

Kokonaisratkaisut yhdeltä robottitoimittajalta

Ferob Oy:n Niko Moilanen ja Juha Karttunen
Niko Moilanen ja Juha Karttunen

Monipuolista ja kokonaisvaltaista robotiikan osaamista

Ferob Oy on virallinen KUKA System Partner ja robotti-integraattori Suomessa. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain KUKA-robotteihin vaan olemme monimerkkiosaajia. Yrityksestämme löytyy erittäin vahva robottiosaaminen OTC Daihen ja Nachi-robottimerkeissä. Tämän lisäksi yrityksellämme on kokemusta ja valmiudet toteuttaa projekteja myös Fanuc ja Motoman roboteilla. Huoltopalveluiden ja käytettyjen robottien myynnin puolella merkkivalikoima käsittää myös ABB:n robotit.

Yrityksen päällimmäisenä liiketoimintaideana on toteuttaa asiakkaidensa robotti-investoinnit mahdollisimman helposti ja kustannustehokkaasti sekä toisaalta mahdollistaa olemassa olevien robottien korkea käyttöaste sekä tuottava, laadukas ja tehokas tuotanto.

Lähtökohtana asiakkaan tarpeet

Asiakkaamme ovat asettaneet meille tuotannon tehostamiseen ja tuotteen valmistukseen liittyviä ongelmia ja haasteita ratkaistavaksi. Vuosien saatossa olemmekin päässeet näyttämään ja käyttämään laaja-alaista automaatio-osaamistamme lukuisissa eri projekteissa laidasta laitaan.

Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa teollisuuden PK-tuotantoyrityksistä. Valtaosa asiakkaistamme toimii hitsaavan metalli- ja konepajateollisuuden alalla tai suorittaa valmistusta ja kokoonpanoa teollisuudelle. Tämän lisäksi asiakkaitamme on muovi- ja pakkausteollisuudessa.

Asiakkaitamme ovat myös erilaiset laite- ja konevalmistajat sekä teollisuuden kunnossapitoyritykset, jotka ovat ulkoistaneet robotiikan osaamisen tai osan huoltotoimista meidän hoidettavaksemme.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen ja meillä on myös asiakkaita Virossa ja muualla Euroopassa.

Nyt on tilaa kasvaa ja laajentua

Yrityksen toimitilat sijaitsevat Porin naapurissa Ulvilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Muutimme toimisto- ja tuotantotilat syyskuussa 2018 uusiin suurempiin tiloihin. Tämän lisäksi siirsimme metalliverstaamme keväällä 2019 toiseen halliin saman kadun varrella. Käytössämme on kaksi eri hallia Peltotiellä käsittäen yhteensä yli 700 neliötä toimitilaa, joka mahdollistaa yrityksen toiminnan kasvun.

Kokeneet robottiasiantuntijat palveluksessanne

Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia ja luotettavia asiakassuhteita sekä kumppanuuksia eri yhteistyötahojen kanssa. Koulutetut ja kokeneet robotiikan asiantuntijamme palvelevat teitä robottiasioissa laidasta laitaan. Olemme kokenut robottitoimittaja ja arvostettu automaatioalan yritys.

Tervetuloa asiakkaaksemme. Autamme mielellämme kaikin mahdollisin tavoin robotteihin ja automatisointiin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä robottiasiantuntijoihimme ja kysy kuinka voimme auttaa juuri teitä.