Robottien huolto ja kunnossapito

Ferob Oy – Rautainen robottiosaaja

Teollisuusrobottien huolto

Tarjoamme yli kymmenen vuoden kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla robotin huolto- ja kunnossapitopalvelua sekä vianhaku- ja korjauspalvelut. Meiltä hoituu teollisuusrobottien huolto, korjaus, vianhaku ja ennakoiva kunnossapito KUKA, OTC, Nachi, Fanuc, ABB ja Motoman robotteihin ja niiden oheislaitteisiin.

Olemme luotettava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani robottihuolloissa ja kunnossapidossa. Huoltoasiakassuhteemme ovat pitkiä ja asiakastyytyväisyys on kiitettävällä tasolla.

Huoltopalvelut: 0102 923 923

Robottien huoltopalvelu ja ennakoivat vuosihuollot

Teollisuusrobotteja on edullisempaa huoltaa kuin korjata. Säännöllinen ja ennakoiva robotin huolto-ohjelman ja huoltovälin mukainen vuosihuolto säästää ennen pitkää rahaa ja auttaa turvaamaan robottien mahdollisimman häiriöttömän ja luotettavan toiminnan. Robotin säännöllinen ennakoiva huolto pienentää vikaantumistodennäköisyyttä ja vähentää kulumista. On mielekkäämpää huoltaa robotit tuotantoseisokin aikana kuin korjata kiireessä keskellä vilkkaimman sesongin – eikö?

Laadimme aina robottihuollossa tehdyistä töistä huoltoraportin, josta ilmenee huolto-ohjelman sisältö, suoritetut korjaustoimenpiteet, vaihdetut osat ja tieto robotin kunnosta. Raportti sisältää myös suosituksen mahdollisista jatkotoimenpiteistä ja seuraavasta huollosta.

Vianhaku ja korjaus

Aina ajoittain tulee eteen yllättäviä häiriöitä, joihin ei voi varautua. Ei hätää, me autamme paikallistamaan vian ja suoritamme tarvittavat korjaukset, jotta robottien tehokas tuotanto saadaan jälleen jatkumaan.

Suoritamme myös vianhakua ja korjausta robottien hitsauskoneisiin. Hitsauskoneiden korjauksissa toimimme yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa, jolloin korjauksista vastaavat hitsauslaitekorjausalan ammattilaiset.

Tukipalvelu

Taataksemme laitteiden maksimaalisen tehokkaan ja helpon käytön, tarjoamme kaikkien asiakkaidemme käyttöön ilmaisen tukipalvelun, joka auttaa ja opastaa laitteen käyttöön, hallintaan ja ylläpitoon liittyvissä asioissa puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Monesti ongelma ratkeaakin jo tukipalvelumme avulla eikä korjauskäyntiä edes tarvita – säästyy rahaa ja aikaa.

Tukipalvelumme opastaa muun muassa robottien käyttöön ja ohjelmointiin, vika- ja häiriötilanteisiin sekä teknisiin tietoihin ja ominaisuuksiin liittyvissä asioissa.

Milloin teidän robottinne huolto on viimeksi suoritettu?

Ota yhteyttä ja kysy tarjous – robottihuoltomme palvelee teitä.
Monimerkkipainotteinen robottiosaamisemme kattaa tunnetuimmat ja yleisimmät robottimerkit, kuten KUKA, ABB, Motoman ja Fanuc. Näiden lisäksi huollamme myös OTC ja Nachi-robotit.