Robotiikan asiantuntijapalvelut

Ferob Oy – Rautainen robottiosaaja

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalveluidemme myötä tuomme käyttöönne yhteensä reilusti yli sadan robottiprojektin ja 20 työvuoden tuoman kokemuksen robotiikan parissa, painottuen kappaleenkäsittelyn, koneenpalvelun ja kaarihitsauksen robottisovelluksiin.

Tiedämme miksi ja miten automatisoida ja robotisoida sekä osaamme myös toteuttaa ja viedä ajatukset käytäntöön. Meille on kertynyt reilusti käytännön kokemusta siitä miten voidaan välttää tyypillisimmät sudenkuopat ja karikot, joihin robottiprojekteissa useasti törmätään.

Konseptisuunnittelu, esiselvitykset ja testauspalvelu

Tarjoamme muun muassa seuraavat robotiikan asiantuntijapalvelut, vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

KONSEPTISUUNNITELU – Ideoimme ja määrittelemme kuinka jokin työvaihe tai tuotteen valmistus voitaisiin automatisoida. Tavoitteena on tuotannon tehostaminen ja kannattavuuden parantaminen automaation avulla.

ESISELVITYKSET – Selvitämme ja käymme läpi ne asiat, jotka vaikuttavat robottihankinnan kannattavuuden tarkasteluun ja onnistuneen investoinnin suunnitteluun. Konsultointityön ja raportoinnin ohella esiselvitys sisältää tarvittavissa määrin käytännön robottitestausta. Olemmekin saaneet paljon kiitosta käytännönläheisestä toteutusmallistamme, joka tuottaa nopeasti ja mutkattomasti konkreettisia tuloksia päätöksenteon tueksi.

TESTIHITSAUKSET ROBOTILLA – Robottiasiantuntijamme selvittävät ja testaavat määrätyn tuotteen robottihitsauksen. Lopputuloksena on hitsausrobotillamme suoritetut testihitsaukset, jotka demoavat käytännön toteutuksen ja kertovat tuoterakenteen robottihitsattavuuden, hitsausnopeudet, laadun jne. varsin konkreettisesti. Testihitsauspalvelu tarjoaa valmiin testihitsausrobottiympäristön ja robottiasiantuntijan käyttöönne. Testihitsausvaihe voidaan yhdistää esiselvityksiin ja monesti näin tehdäänkin.

ASIANTUNTIJATYÖT – Mikäli olette enemmän tee-se-itse tyyppiä, voitte tehdä suurimman osan itse ja ostaa meiltä vain tarvittavan robottiasiantuntemuksen oli se sitten suunnittelua, valmistusta, asennusta, ohjelmointia, koulutusta tai näiden yhdistelmä.

Saamme sulan hattuumme jokaisesta tuotantoon avustetusta robotista sekä robottihankintaan johtaneesta esiselvityksestä tai testihitsauksesta. Tule katsomaan sulkahattujamme. Kerro miten haluaisitte tietotaitomme teidän käyttöönne.